Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Вересень » 3 » 1 вересня - особливий день!
16:20
1 вересня - особливий день!

1 вересня - особливий день у житті кожного школяра. День, з якого починається дорога в майбутнє для кожної людини. Так у 2018/2019 навчальному році наша школа гостинно відкрила двері для 43 допитливих і непосидючих дітлахів, які ще донедавна були дошкільнятами. Радісна, піднесена атмосфера панувала на подвір’ї Великолепетиської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2. Свято першого дзвоника об’єднало педагогів, батьків, учнів, гостей у дружню шкільну родину. Серед почесних гостей були присутні голова районної державної адміністрації Віремейчик Анатолій Миколайович, представник БФ «Ігоря Колихаєва» Німченко Таїсія Наумівна, заступник голови селищної ради Кислий Олег Вікторович. Вони радо вітали всіх з початком нового навчального року і презентували подарунки для учнів школи.

Серед особливостей цього року є те, що саме у цьому новому навчальному році у першому класі розпочнеться впровадження Нової української школи, діти вчитимуться 12 років, що дасть можливість оволодіти всіма освітніми компетентностями ХХІ століття.

Мабуть, у кожній українській сім’ї цей день радісний. Адже гарний початок є запорукою вдалого навчального року, гарних успіхів у навчанні. Навчальний рік розпочався. Тож нехай він відкриє перед школярами нові горизонти пізнання себе та світу, стане початком наполегливої праці, учителів надихне успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей!

 

  

  

  

  

  

Переглядів: 426 | Додав: lepschool2 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]