Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Лютий » 22 » "А пам'ять серце збереже..."
16:19
"А пам'ять серце збереже..."

      

17 лютого для учнів 6 – 11 класів відбувся захід «А пам’ять серце збереже…», приурочений 28 річниці з дня виведення обмеженого контингенту радянських військ з Афганістану, та в честь Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Учні школи урочисто вітали запрошених воїнів-афганців: Вдовиченка Василя Дмитровича, Процика Михайла Івановича, Пономарьова Анатолія Миколайовича.

Також на заході були присутні: голова Великолепетиської райдержадміністрації Кумановська С.С., директор комунальної установи закладів освіти Побейвовк Н.А., інспектор відділу освіти Пуляєва В.М., співробітник Великолепетиської організації ветеранів Афганістану Костров З.М. та старший солдат Вадовський О.

Мета заходу: вшанувати пам'ять тих, хто віддав своє життя в запеклих боях, тих, хто прийшов з війни живим, хоч із пораненою душею та тих, хто свято виконував свій інтернаціональний обов’язок.

З почуттям патріотизму учні виконували вірші та пісні воєнної тематики, за що отримали слова подяки від ветеранів афганської війни.

Закінчилася десятилітня ніким і нікому не оголошена трагічна війна. Але в людській пам’яті вона буде жити довго, тому що її історія написана кров’ю солдат і сльозами жінок та матерів, обелісками з залізними зірочками та піснями, які увірвалися в наше життя фронтовим вітром.

Так, летять, відлітають у вічність роки і скільки б їх не минуло, не зітруть у нашій пам’яті імена воїнів-афганців.

Переглядів: 530 | Додав: lepschool2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]