Вітаю Вас, Гість
Головна » 2020 » Червень » 17 » Безпечні канікули
09:21
Безпечні канікули

Шановні батьки Великолепетиської ЗОШ І-ІІІ ст. №2. Адміністрація та педагогічний колектив школи, нагадує Вам, що Ви несете особисту відповідальність за життя і здоров’я своїх дітей під час літніх канікул. Не залишайте дітей без нагляду старших у період літнього відпочинку. Стежте де знаходяться ваші діти і що роблять виходячи з друзями на прогулянку.

Перебуваючи на літніх канікулах, Ваші діти повинні дотримуватись правил безпеки життєдіяльності і пам’ятати про правила поведінки у різних місцях.

Пам’ятайте, що літні канікули для дітей – це можливість набратися свіжих сил, оздоровитися, закріпити набуті знання і використовувати їх у домашніх умовах. Звертаємо увагу на організацію відпочинку Вашої дитини під час канікул. Приділяйте, будь ласка, більше уваги своїй дитині. Залучайте до виконання домашніх обов’язків. Тримайте під контролем проведення дозвілля дитини за межами дому у вечірній час!

Шановні учні! Дотримуйтесь правил поведінки, набирайтеся сил, допомагайте батькам. Гарного відпочинку Вам на літніх канікулах та до зустрічі 1 вересня!

 

Переглядів: 379 | Додав: lepschool2 | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]