Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Березень » 20 » БУЛІНГ – ЦЕ НЕ КРУТО!
11:50
БУЛІНГ – ЦЕ НЕ КРУТО!

У школі з 11 по 15 березня 2019 року проходив тиждень психологічних знань та правової освіти під назвою «Булінг. Мобінг. Травля. Проблеми сучасного суспільства».

Протягом тижня психологічною службою організовані ряд заходів, що сприяють збереженню та розвитку фізичного, психічного, соціального здоров’я учасників освітнього процесу. У рамках тижня практичний психолог Смірнова О.А. та соціальний педагог Земляний А.С. провели з учнями 1-11 класів тренінгові заняття, бесіди, вивчення ставлення учнів до проблеми булінгу. Діяла виставка психологічної літератури «Доторкнись до світу психології» та інформаційний стенд.

Організовані зустрічі зі спеціалістами різних служб та організацій та установ по роботі з дітьми та сім’єю: головним спеціалістом служби у справах дітей райдержадміністрації Ясінською І.М., головним спеціалістом Великолепетиського бюро правової допомоги Барсук Ю.І., завідувачем відділення із соціальної роботи для сім’ї, дітей і молоді Великолепетиського ТЦ СО Крамаренко С.В., фахівцем із соціальної роботи Великолепетиського ТЦ СО Крамаренко М.Г.. У рамках тижня відбулася зустріч з лікарем-фтизіатром ЦРЛ Шиманською С. В. «Час подолати туберкульоз». Учні з задоволенням переглянули виступ агітбригади «Лінія життя», яку підготувала вчитель основ здоров’я Рогачова В.П.

Переглядів: 336 | Додав: lepschool2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]