Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Квітень » 20 » Ділова гра «Молодь на ринку праці»
15:26
Ділова гра «Молодь на ринку праці»

Професійна  орієнтація молоді набуває дедалі більшого значення в процесі відтворення трудових ресурсів України. Тому в школі вкрай необхідною є реалізації системи послідовної та цілеспрямованої допомоги в професійному визначенні особистості.

 Із метою  формування соціальної зрілості, позитивного ставлення до праці, організації самостійного та відповідального вибору професії 19 квітня 2018 року для  учнів 9-го класу проведена ділова гра «Молодь на ринку праці». Її підготували та провели провідний фахівець із профорієнтації Великолепетиського районного центру зайнятості Галич Світлана Володимирівна  спільно з практичним психологом Смірновою Оксаною Анатоліївною та соціальним педагогом Земляним Андрієм  Сергійовичем.

Учні мали змогу ознайомитися з вакансіями, ситуацією на ринку праці та навчальними закладами Херсонської області. У грі школярі отримували досвід вибору навчального закладу, професії, пошуку роботи та придбання необхідних для життя речей: одягу, їжі, житла, відпочинку.

Професійне самовизначення – це не одноразовий вибір професії, а безперервний процес формування та розвитку професійних інтересів учнівської молоді.

Переглядів: 442 | Додав: lepschool2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]