Вітаю Вас, Гість
Головна » 2020 » Травень » 18 » ДОМАШНІ ЗАВДАННЯ ПІД ЧАС КАРАНТИНУ Атаєва Л.В.
08:45
ДОМАШНІ ЗАВДАННЯ ПІД ЧАС КАРАНТИНУ Атаєва Л.В.

Шановні батьки та учні!

Завдання з математики (18.05-22.05)

Учитель Атаєва Л.В.

6 клас

18.05. Математика.Тема. Повторення і систематизація навчального матеріалу(параграфи 1--7). Створення проєкту "Ментальна карта за темою "Подільність натуральних чисел"(намалювати карту та надіслати фото). Познайомитися із поняттям ментальна карта і зі зразками ментальних карт з інших тем у файлі, що міститься у завданні. Або можна зробити кросворд за темою "Подільність натуральних чисел ."

19.05. Математика.Тема Повторення і систематизація навчального матеріалу(параграфи 8--19). Створення проєкту "Ментальна карта за темою "Звичайні дроби"(намалювати карту та надіслати фото). Познайомитися із поняттям ментальна карта і зі зразками ментальних карт з інших тем у файлі, що міститься у завданні. Або можна зробити кросворд за темою " Звичайні дроби."

20.05. Математика.Тема Повторення і систематизація навчального матеріалу(параграфи 20--28). Створення проєкту "Ментальна карта за темою "Відношення і пропорції"(намалювати карту та надіслати фото). Познайомитися із поняттям ментальна карта і зі зразками ментальних карт з інших тем у файлі, що міститься у завданні. Або можна зробити кросворд за темою " Відношення і пропорції."

22.05. Математика.Тема Повторення і систематизація навчального матеріалу(параграфи 33--50). Створення проєкту "Ментальна карта за темою "Раціональні числа і дії над ними"(намалювати карту та надіслати фото). Познайомитися із поняттям ментальна карта і зі зразками ментальних карт з інших тем у файлі, що міститься у завданні. Або можна зробити кросворд за темою "Раціональні числа і дії над ними ."

7 клас

18.05. Алгебра. Підсумкова контрольна робота. Виконати варіант 1 контрольної роботи і надіслати фото для оцінювання.

20.05. Алгебра. Повторення і систематизація навчального матеріалу(параграфи 1--18). Створення проєкту "Ментальна карта за темою "Цілі вирази""(намалювати карту та надіслати фото). Познайомитися із поняттям ментальна карта і зі зразками ментальних карт з інших тем у файлі, що міститься у завданні. Або можна зробити кросворд за темою "Цілі вирази" в електронному вигляді .

20.05. Геометрія. Повторення і систематизація навчального матеріалу(параграфи 1--3). Створення проєкту "Ментальна карта за темою "Елементарні геометричні фігури та їх властивості"(намалювати карту та надіслати фото). Познайомитися із поняттям ментальна карта і зі зразками ментальних карт з інших тем у файлі, що міститься у завданні. Або можна зробити кросворд за темою "Елементарні геометричні фігури та їх властивості" в електронному вигляді .

21.05. Геометрія. Повторення і систематизація навчального матеріалу(параграфи 4--10). Створення проєкту "Ментальна карта за темою "Взаємне розміщення прямих на площині"(намалювати карту та надіслати фото). Познайомитися із поняттям ментальна карта і зі зразками ментальних карт з інших тем у файлі, що міститься у завданні. Або можна зробити кросворд за темою " Взаємне розміщення прямих на площині." в електронному вигляді .

9 клас

18.05. Алгебра. Повторення і систематизація навчального матеріалу(параграфи 1--7). Створення проєкту "Ментальна карта за темою "Нерівності""(намалювати карту та надіслати фото). Познайомитися із поняттям ментальна карта і зі зразками ментальних карт з інших тем у файлі, що міститься у завданні. Або можна зробити кросворд за темою "Нерівності" в електронному вигляді .

19.05. Геометрія. Повторення і систематизація навчального матеріалу(параграфи 1--5). Створення проєкту "Ментальна карта за темою "Метод координат на площині"(намалювати карту та надіслати фото). Познайомитися із поняттям ментальна карта і зі зразками ментальних карт з інших тем у файлі, що міститься у завданні. Або можна зробити кросворд за темою "Метод координат на площині" в електронному вигляді .

21.05. Алгебра. Повторення і систематизація навчального матеріалу(параграфи 8--14). Створення проєкту "Ментальна карта за темою "Квадратична функція""(намалювати карту та надіслати фото). Познайомитися із поняттям ментальна карта і зі зразками ментальних карт з інших тем у файлі, що міститься у завданні. Або можна зробити кросворд за темою "Квадратична функція" в електронному вигляді .

22.05. Геометрія. Повторення і систематизація навчального матеріалу(параграфи 6--10). Створення проєкту "Ментальна карта за темою "Вектори на площині"(намалювати карту та надіслати фото). Познайомитися із поняттям ментальна карта і зі зразками ментальних карт з інших тем у файлі, що міститься у завданні. Або можна зробити кросворд за темою "Вектори на площині" в електронному вигляді .

10 клас

18.05. Алгебра. Підсумкова контрольна робота. Виконати перший варіант контрольної роботи і надіслати фото для оцінювання.(виконуєте 10 завдань).

19.05. Геометрія. Тема. Підсумкова контрольна робота. Виконати завдання першого варіанта контрольної роботи та надіслати фото для оцінювання.(виконуєте 9 завдань)

20.05. Алгебра. Повторення і систематизація навчального матеріалу. Створення проєкту "Ментальна карта за темою "Похідна та її застосування""(намалювати карту та надіслати фото). Познайомитися із поняттям ментальна карта і зі зразками ментальних карт з інших тем у файлі, що міститься у завданні. Або можна зробити кросворд за темою "Похідна та її застосування" в електронному вигляді .

Переглядів: 457 | Додав: lepschool2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]