Вітаю Вас, Гість
Головна » 2020 » Квітень » 23 » ДОМАШНІ ЗАВДАННЯ ПІД ЧАС КАРАНТИНУ Недбайло С.М.
15:12
ДОМАШНІ ЗАВДАННЯ ПІД ЧАС КАРАНТИНУ Недбайло С.М.

Доброго дня, учні та батьки 6-Акласу.

Прийміть щирі вітання з прийдешнім світлим святом Великодня! Нехай янгол-охоронець береже вас від усіляких негараздів. Нехай сподівання будуть світлими, а щастя приходить у дім з кожною ранковою зорею. Нехай життя ваше буде сповнене яскравими подіями, нехай завжди будуть поряд вірні друзі й любляча родина.

 

А ми продовжуємо дистанційне навчання. Перегляньте ще раз відео урок і зверніть увагу на вживання числівників на позначення дат і часу.

https://www.youtube.com/watch?v=bgUS5RpLxTE

і виконайте завдання:

Доброго  дня, любі учні одинадцятого класу!

Святкові дні закінчилися і ми продовжуємо плідно працювати. Шкода, що не всі учні виконали попереднє завдання. Та ми не стоїмо на місці і наполегливо повторюємо вивчений матеріал.

Отже, кожен учень отримає на електронну пошту тестове завдання з української мови у формі ЗНО, яке має виконати до 27 квітня.

 На початку карантину ви отримали завдання з української літератури: вивчити напам’ять  уривок з новели Г. Тютюнника «Три зозулі з поклоном», вивчити напам’ять одну із запропонованих поезій Л. Костенко. Тому пропоную приєднатися до платформи zoom до 24 квітня (про час конференції повідомлю  попередньо23 квітня) Бути готовим декламувати поезії та уривок з новели  напам’ять)

 

Контрольна робота  «Творчість поетів-шістдесятників» (виконати до 29 квітня)

за посиланням 

https://drive.google.com/file/d/1Rr1IXjRR9Ag3jEwCjKIlMwmfcIyacfWw/view?usp=sharing

 

Переглядів: 334 | Додав: lepschool2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]