Вітаю Вас, Гість
Головна » 2020 » Травень » 22 » Домашні завдання з математики  за 25.05-29.05. Учитель: Атаєва Л. В.
22:17
Домашні завдання з математики  за 25.05-29.05. Учитель: Атаєва Л. В.

Домашні завдання з математики  за 25.05-29.05.

Учитель: Атаєва Л. В.

6 клас

25.05. Математика. Тема. Повторення та систематизація навчального матеріалу. Повторити параграф 53. Виконатитворче завдання. Малюємо за координатами. Ваше завдання зобразити в координатній площині тваринку , а потім вказати її координати .(подібні завдання є в підручнику №1531 і №1532 ,які ви виконували раніше і виходили кит та кролик). Декілька зразків тваринок будуть прикріплені у файлі нижче, але ви малюєте своїх тваринок.

26.05. Математика. Тема. Повторення і систематизація навчального матеріалу. Повторити параграфи 30,32. Виконати практичну роботу. 1)Виготовити із паперу модель циліндра (використайте матеріал із інтернету "Розгортка циліндра"). 2) Виміряйте радіус основи r=..... 3)Виміряйте висоту циліндра Н=..... 4)Визначте площу паперу, яка пішла на виготовлення моделі.(Площі двох кругів-основ циліндра+площа прямокутника)

27.05. Математика. Доздавати всі роботи для оцінювання. Виконати вправу https://learningapps.org/377150

29.05. Математика. Доздавати всі роботи для оцінювання. Виконати вправу https://learningapps.org/1782070

7 клас

25.05. Алгебра. Повторення і систематизація навчального матеріалу(параграфи 19--21). Створення проєкту "Ментальна карта за темою ""Функції"(намалювати карту та надіслати фото). Познайомитися із поняттям ментальна карта і зі зразками ментальних карт з інших тем у файлі, що міститься у завданні. Або можна зробити кросворд за темою "Функції" в електронному вигляді .

27.05. Алгебра. Повторення і систематизація навчального матеріалу(параграфи 22--30). Створення проєкту "Ментальна карта за темою "Лінійні рівняння та їх системи""(намалювати карту та надіслати фото). Познайомитися із поняттям ментальна карта і зі зразками ментальних карт з інших тем у файлі, що міститься у завданні. Або можна зробити кросворд за темою "Лінійні рівняння та їх системи" в електронному вигляді .

27.05. Геометрія. Повторення і систематизація навчального матеріалу(параграфи 11--20). Створення проєкту "Ментальна карта за темою "Трикутники. Ознаки рівності трикутників."(намалювати карту та надіслати фото). Або можна зробити кросворд за темою "Трикутники. Ознаки рівності трикутників. " в електронному вигляді .

28.05. Геометрія. Повторення і систематизація навчального матеріалу(параграфи 21--27). Створення проєкту "Ментальна карта за темою "Коло і круг."(намалювати карту та надіслати фото). Або можна зробити кросворд за темою "Коло і круг. " в електронному вигляді .

9 клас

25.05. Алгебра. Повторення і систематизація навчального матеріалу(параграфи15--20). Створення проєкту "Ментальна карта за темою "Числові послідовності""(намалювати карту та надіслати фото). Познайомитися із поняттям ментальна карта і зі зразками ментальних карт з інших тем у файлі, що міститься у завданні за 21.05.Або можна зробити кросворд за темою "Числові послідовності" в електронному вигляді .

26.05. Геометрія. Повторення і систематизація навчального матеріалу(параграфи 11--14). Створення проєкту "Ментальна карта за темою "Розв'язування трикутників"(намалювати карту та надіслати фото). Познайомитися із поняттям ментальна карта і зі зразками ментальних карт з інших тем у файлі, що міститься у завданні за 22.05. Або можна зробити кросворд за темою "Розв'язування трикутників" в електронному вигляді .

28.05. Алгебра. Повторення і систематизація навчального матеріалу(параграфи21--24). Створення проєкту "Ментальна карта за темою "Основи комбінаторики, теорії ймовірностей та статистики""(намалювати карту та надіслати фото). Познайомитися із поняттям ментальна карта і зі зразками ментальних карт з інших тем у файлі, що міститься у завданні за 21.05.Або можна зробити кросворд за темою "Основи комбінаторики, теорії ймовірностей та статистики" в електронному вигляді .

29.05. Геометрія. Повторення і систематизація навчального матеріалу(параграфи 15--17). Створення проєкту "Ментальна карта за темою "Правильні многокутники"(намалювати карту та надіслати фото). Познайомитися із поняттям ментальна карта і зі зразками ментальних карт з інших тем у файлі, що міститься у завданні за 22.05. Або можна зробити кросворд за темою "Правильні многокутники" в електронному вигляді .

10 клас

25.05. Алгебра. Повторення і систематизація навчального матеріалу.(параграфи 7--16) Створення проєкту "Ментальна карта за темою "Функції, їх властивості і графіки""(намалювати карту та надіслати фото). Познайомитися із поняттям ментальна карта і зі зразками ментальних карт з інших тем у файлі, що міститься у завданні. Або можна зробити кросворд за темою "Функції, їх властивості і графіки" в електронному вигляді .

26.05.Геометрія. Повторення і систематизація навчального матеріалу.(параграфи11--15) Створення проєкту "Ментальна карта за темою "Координати і вектори у просторі""(намалювати карту та надіслати фото). Познайомитися із поняттям ментальна карта і зі зразками ментальних карт з інших тем у файлі, що міститься у завданні. Або можна зробити кросворд за темою "Координати і вектори у просторі" в електронному вигляді .

27.05. Алгебра. Повторення і систематизація навчального матеріалу.(параграфи 7--16) Створення проєкту "Ментальна карта за темою "Тригонометричні функції""(намалювати карту та надіслати фото). Познайомитися із поняттям ментальна карта і зі зразками ментальних карт з інших тем у файлі, що міститься у завданні. Або можна зробити кросворд за темою "Тригонометричні функції" в електронному вигляді .

Переглядів: 418 | Додав: lepschool2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]