Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Серпень » 30 » Конкурс "Учень року-2013"
21:48
Конкурс "Учень року-2013"

Відповідно до рішення Ради Великолепетиської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 у школі пройшов конкурс "Учень року - 2013". За результатами моніторингового відстеження переможцями стали:
 у віковій категорії 3-4 класи - Пилипенко Богдан,
5-8 класи - Гончарова Анна,
9-11 класи - Добродій Катерина.

 

Пилипенко Богдан навчається у школі з 2009 року. Зарекомендував себе , як старанний, дисциплінований, працелюбний, уважний учень. Має навчальні досягнення високого  рівня. Навчається в повну міру своїх сил, виявляє зацікавленість до навчання .  На уроках завжди уважний, активний, допомагає товаришам. Має добрий загальний розвиток. Багато читає, пише вірші.
         Брав активну участь  у конкурсах « Колосок», « Кенгуру»,

« Кришталева сова», « Грінвіч » , « Соняшник ». Був учасником  районної олімпіади  з природознавства ,  нагороджений   грамотою за ІІ місце.

Займається спортом, бере активну участь у районних , обласних змаганнях з карате, має дипломи і медалі .


 

         Гончарова Анна Вікторівна навчається у Великолепетиській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2 Великолепетиської селищної ради з 2005 року . За час навчання виявила себе працелюбною, дисциплінованою, талановитою та старанною ученицею. Чуйна, доброзичлива, ввічлива й успішна дівчина. Має навчальні досягнення високого та достатнього рівнів.

Брала участь у І етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови, географії, історії, математики, музики та української мови.

Призер Міжнародного природничого конкурсу «Колосок». За участь в Міжнародному  конкурсі з математики «Кенгуру» отримала золотий сертифікат, та мала добрі результати в багатьох інших інтелектуальних конкурсах: «Русский медвежонок», «Гринвіч», «Соняшник», «Весняний колосок».

 Анна активна учасниця громадського життя школи та класу . Приймає участь у  співочому хорі та ансамблі «Веселка», переможці обласного фестивалю «Таврійський Барвограй». Є членом ради школи з 2010 року. В конкурсі «П’ять сходинок до успіху» - завоювала титул волонтера на 5 років.

 За участь у шкільному конкурсі «Зимовий бал» отримала титул «Міс Чарівність»


 

Добродій Катерина Олегівна навчається у Великолепетиській ЗОШ І - ІІІ ступенів №2 Великолепетиської селищної ради з 2003 року. За час навчання виявила себе здібною, старанною, працелюбною, вихованою, дисциплінованою та талановитою ученицею. Добре й швидко запам’ятовує учбовий матеріал; виявляє логічне, образне, творче мислення. Має навчальні досягнення високого рівня.

Брала участь у І етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики, хімії, біології, української та іноземної мов, географії, фізичної культури. У ІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади зайняла перше місце з фізичної культури та друге з української мови.

Переможець Всеукраїнського інтерактивного учнівського конкурсу юних суспільствознавців «Кришталева сова - 2013».

Активна учасниця спортивного життя школи. Зайняла перше місце в районних змаганнях з шашок та третє з тенісу; учасник районних та обласних  змагань із волейболу та спортивного туризму.  Член баскетбольної команди школи, яка вже має багато перемог (районні змагання з баскетболу – 1 місце; кубок Медвєдєва – 1 місце; дипломанти обласних змагань з баскетболу).

Велику увагу приділяє позакласному та громадському житті школи та класу: у конкурсі «За здоровий спосіб життя» (третє місце) та конкурсі військово-патріотичної пісні (друге місце).

Переглядів: 1041 | Додав: lepschool2 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]