Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Квітень » 5 » Конкурсна програма "Учитель - це поклик душі"
13:38
Конкурсна програма "Учитель - це поклик душі"

  

  

  

  

 

26 березня 2018 року у рамках декади молодого спеціаліста у Великолепетиській ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 проведено методичний захід «Інтелектуально-розважальна конкурсна програма «Учитель – це поклик душі». Організувала і провела захід заступник директора школи з навчально-виховної роботи Слабко Ж.М.

Методичний захід присвячений одній із важливих тем - роботі з молодими вчителями: з метою активізації особистого потенціалу вчителя шляхом надання реальної, дієвої допомоги для розвитку їх професійної майстерності, створення умов для самореалізації, у тісній співпраці з адміністрацією та педагогічним колективом школи.

У конкурсній програмі брали участь: Недоцук Інна Сергіївна, Іногородська Марина Костянтинівна – вчителі початкового навчання, Швед Вікторія Олександрівна – вчитель англійської мови, Галицька Анжела Михайлівна – вчитель інформатики.

У першому конкурсі «Візитка» молоді колеги цікаво, з яскравою презентацією розповіли про історію приходу в школу, світ своїх захоплень.

У другому конкурсі «Вісті з уроків» вчителі презентували роботу над особистою проблемою через упровадження інноваційних технологій, форм і методів роботи у світлі Концепції нової української школи .

Ми говоримо про нову роль учителя – не як єдиного наставника та джерело знань, а як коуча, фасилітатора, тьютора, модератора в індивідуальній освітній траєкторії дитини.

Навчальні проекти – це один із шляхів стратегії розвитку освітнього процесу. Навчальні проекти учасників конкурсної програми відзначалися актуальністю, оригінальністю:

  • «Моє селище - перлинка України» (Недоцук І.С.);
  • «Виявлення пилу в повітрі та встановлення джерел його забруднення» (Іногородська М.К.);
  • «Спілкування англійською мовою» (Швед В.О.);
  • «Інтернет, в якому ми живемо» (Галицька А.М.).

Журі конкурсу визначило «звання» в номінаціях «Шкільна муза» (Недоцук І.С.), «Талант» (Іногородська М.К.), «Майстерність» (Галицька А.М.), «Творчість» (Швед В.О.), вручили «медалі» та солодкі призи.

Педагогічні працівники школи дружніми оплесками привітали своїх колег і побажали успіхів у майбутньому.

Методичний захід засвідчив, що ми маємо креативних, кмітливих, знаючих, мудрих молодих колег.

Переглядів: 425 | Додав: lepschool2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]