Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Вересень » 29 » Лідери нового покоління!
08:33
Лідери нового покоління!

Лідери нового покоління!

Стратегічною метою шкільного самоврядування є підготовка, формування особистості до активної, свідомої діяльності, участі у житті країни.

С. Хозе

Наш час потребує лідерів нової формації. Людей компетентних, відповідальних, здатних мислити неординарно, які відповідатимуть вимогам нового ХХІ століття.

Участь молодого покоління в учнівському самоврядуванні – важливий шлях і умова залучення учнівської молоді до радикальних перетворень, що відбуваються у нашому суспільстві. Школа – це модель майбутнього суспільства.

Саме тому у Великолепетиській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2, 20 вересня відбулася шкільна учнівська конференція . Присутні делегати від 5-11 класів активно вирішували питання порядку денного. Найважливіші з них: затвердження положення про учнівську раду її склад, обрання голови. Хочеться відмітити відмінну підготовку п’яти кандидатів на посаду голови учнівської ради, які достойно представили свої програми й стратегії розвитку школи. Таким чином, шляхом таємного голосування головою учнівської ради було обрано Бугая Миколу, учня 8-Б класу. Привітала учнівську конференцію директор школи Карпачова Ганна Григовівна. Вона зазначила, що думка учнів є важливою для адміністрації школи, побажала успіхів та плідної співпраці.

А вже 25 вересня відбулося перше засідання учнівської ради. На якому було обрано заступником голови учнівської ради – Пилипенка Богдана, секретарем – Дмитренко Катерину. Учнів відповідно до їх здібностей і вподобань було розформовано на 6 комітетів: навчальний комітет, комітет здоров’я та спорту, комітет дисципліни та порядку, комітет культури й відпочинку, комітет волонтерського руху, комітет преси та інформації. Для членів учнівської ради було проведено навчання «Вітрила очікувань» та «На хвилях успіху». Таким чином, «корабель учнівської ради» вирушив у щасливу путь під девізом «Пропонуй! Плануй! Організовуй! Твори! Виконуй! Застосовуй!» на ввесь 2017-2018 навчальний рік.

Бажаємо учням нашої школи творчого натхнення, нових знань та вражень ! Нехай новий навчальний рік принесе лише позитив !

 

Переглядів: 418 | Додав: lepschool2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]