Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Лютий » 14 » Не погасити пам’яті вогонь
09:22
Не погасити пам’яті вогонь

       9 лютого для учнів 6 – 11 класів пройшов урок-пам'ять «Не погасити пам’яті вогонь», присвячений 72-й річниці визволення Великої Лепетихи від німецько-фашистських загарбників. На заході були присутні: голова Великолепетиської райдержадміністрації Кумановська С.П., начальник Великолепетиського районного відділу освіти Періг А.І., діти війни – жителі північної частини селища, воїни – учасники АТО.

      Учасники, учні 9 та 11 класів перегорнули трагічні й водночас героїчні сторінки історії нашого селища. Присутні згадали важкі дні фашистської окупації, героїчний опір партизан нашого краю, переглянули кадри кінохроніки «Бої на Нікопольському плацдармі» та «Трагедія села Велика Лепетиха».

       З почуттям патріотизму учні виконували вірші та пісні воєнної тематики. Після заходу учні, учителі та запрошені поклали червоні гвоздики до пам’ятника загиблим воїнам.

       Нехай цей день передається з покоління в покоління й надалі, нехай  зберігає у наших серцях такі поняття, як Батьківщина, честь, обов’язок і пам’ять.

   

  

   

Переглядів: 535 | Додав: lepschool2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]