Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Червень » 18 » Обдарованість 2018
11:38
Обдарованість 2018

Свято обдарованості вже стало традиційним у нашій школі, і цього разу зібрало велику кількість талановитих учнів. Урочистий захід нагородження дітей і вчителів відбувся 14 червня в актовій залі Великолепетиської ЗОШ I-III ступенів № 2.

Привітали майбутній цвіт нації з вагомими здобутками, побажали подальших творчих перемог та вручили нагороди директор школи Карпачова Г.Г., та заступник директора з навчально-виховної роботи Слабко Ж.М.

Учні школи нагороджувались за номінаціями: «Відмінники навчання» - 22 учні, «Інтелект» -13 учнів, «Спортсмен року» - 24 учні, «Творчість» - 28 учнів, «Учень року 2018» - 8 учнів.

Тим, хто готує молоде покоління до самостійного життя, мудрим, добрим, рідним вчителем складаємо подяку і шану, бо ви ведете своїх учнів до нових перемог та звершень і залишаєтесь для дітей вічним взірцем. Номінація «Майстерність і творчість» була присвячена педагогам.

Нехай щороку поповнюються наші Сузір’я новими талановитими зірочками і збагачується та розширюється наша шкільна талановита родина.

Бажаємо всім гарного відпочинку на літніх канікулах та до скорої зустрічі у 2018-2019 навчальному році.

 

 

 

 

 

Переглядів: 416 | Додав: lepschool2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]