Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Березень » 19 » Педагогічний бієнале
13:54
Педагогічний бієнале

  

  

  

  

  

 

15 березня 2018 року відбувся педагогічний бієнале вчителів математики та інформатики «Освітні стратегії соціалізації на уроках математичних дисциплін як засоби підвищення інтересу до предмету та якості знань учнів». У рамках семінару проведено урок інформатики у 8-А класі (учитель Бойко Євгенія Володимирівна), урок математики у 9 класі (учитель Дзежик Олександра Михайлівна) та позакласний захід для учнів 8-х класів (учителі Атаєва Лариса Валентинівна та Галицька Анжела Михайлівна).

На уроці інформатики «Призначення та використання логічних функцій табличного процесора» учні застосували електронні таблиці для розв’язування математичних, економічних та фінансових задач. Урок проведено у формі ділової гри «Сімейний бюджет», де учні практично навчалися організовувати свою діяльність з використанням програмних засобів для планування та структурування роботи в соціумі.

Під час проведення уроку математики з теми «Відсоткові розрахунки. Формула складних відсотків» учні не тільки повторили способи розвязування основних задач на відсотки, а й навчалися вирішувати життєві проблеми, аналізувати, прогнозувати, захищати свою власну позицію.

Цікаво пройшла математична гра «Тендер». Члени команд показали високі обчислювальні навички, логічне мислення та просторову уяву. Після гри зроблено висновок, що тільки гарні професіонали, відповідальні, енергійні працівники мають хорошу роботу та високі матеріальні статки.

На всіх уроках простежувалися наскрізні змістові лінії математики та інформатики: підприємливість та фінансова грамотність, громадянська відповідальність, здоров’я та безпека. Учителі показали різні методи та форми роботи з інтерактивною дошкою.

Методист районного методичного кабінету Зелінка Лариса Миколаївна провела цікаве заняття з педагогами з використання на уроках ментальних карт.

Учасники семінару обмінювалися досвідом та отримали максимум позитиву.

 

Переглядів: 486 | Додав: lepschool2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]