Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Серпень » 30 » Підготовка до нового навчального року
21:55
Підготовка до нового навчального року

Великолепетиська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 знаходиться у північній частині Великої Лепетихи. Візитною карткою школи є її подвір’я з калиною, каштановою алеями, липовим парком.  Педагогічний колектив школи привчає учнів до краси й чистоти. Все починається з подвір’я, а продовжується в стінах школи.

Літо – пора оздоровлення дітей. Як і кожен рік, при Великолепетиській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2 організовано два пришкільних відпочинкових табори «Літограй», для учнів 1- 6 класів, «Веселка» 7,8,10 класів.

 Учителі організовують змістовний відпочинок, готуються до нового 2013-2014 навчального року, вивчають методичні рекомендації щодо організації навчально-виховного процесу в других, п’ятих класах, які будуть працювати за новими програмами.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Слабко Жанна Миколаївна провела методичні наради з учителями початкових класів, учителями - предметниками, які будуть працювати в 5 класі.

Прості, світлі, відремонтовані класи, затишна спальна кімната, спортивний зал чекають школярів. Початкова ланка школи забезпечена кваліфікованими педагогічними кадрами, які готові впроваджувати Державні стандарти початкової загальної освіти.

2013-2014 навчальний рік є особливим для учнів п’ятих класів. Адже, саме з 1 вересня в основній школі розпочнеться поступове впровадження нового Державного стандарту базової та повної загальної середньої освіти й нових навчальних програм з усіх базових дисциплін.

Розкривати світ інформатики другокласникам та п’ятикласникам допоможуть вчителі інформатики Гнатова О.М., Бойко Є.В., які пройшли курсову перепідготовку у 2013 році.

Бойко Є.В. учасник обласного етапу та переможці районного етапу конкурсу «Учитель року - 2013». З учнями 5 класу вона знайома з 2-го класу. Протягом 3 років вчитель допомагав учням оволодіти основними навичками роботи з комп’ютером на заняттях гуртка «Сходинки до інформатики».

Учні 5 класу познайомилися з класним керівником Москаленко Наталею Анатоліївною у класі, де вони будуть навчатися протягом шкільних років.

Улюбленим заняттям учнів 1-4 класів є хореографія. Цей предмет діти вивчають за рахунок годин варіативної частини робочого навчального плану.

У школі дотримуються санітарно – гігієнічні норми. Облаштовано медичний та стоматологічний кабінети. Медичні огляди школярів проходять у Центральній районній лікарні. Функціонують 4 внутрішніх туалети. Учні початкових класів охоплені гарячим харчуванням на 100%.

Учителі школи мають доступ до Інтернету. Матеріали про життя школи розміщуються на сайті www.vlepsсhool2.ucoz.com.

Критеріями відбору варіативних модулів з фізичної культури є: наявність матеріально-технічної бази, кадрове забезпечення та бажання учнів.

Особлива увага у початковій ланці приділяються урокам фізичної культури, мистецтву, основам здоров’я. Педагоги нашої школи готові до запровадження мотиваційних шкал оцінювання учнів з даних предметів.     
Переглядів: 673 | Додав: lepschool2 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]