Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Вересень » 17 » Пізнавальна екскурсія до Великолепетиського лісництва
14:43
Пізнавальна екскурсія до Великолепетиського лісництва

12 вересня учні 9 –А класу Великолепетиської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 разом з класним керівником Москаленко І. В. здійснили пізнавальну екскурсію до Великолепетиського лісництва з метою виховання бережливого ставлення до природи рідного краю, формування навичок здорового способу життя та ознайомилися із лісовими ресурсами Великолепетиського району.

Учнів тепло зустріли працівники лісгоспу. Екскурсоводами були Погорєлов Андрій Олександрович та Вдовиченко Надія Василівна. Вони цікаво розповіли учням про призначення господарства та його потужні можливості. Дуже приємно було спостерігати за дизайнерським оформленням подвір`я.

Андрій Олександрович розповів про дерева, які ростуть у нашому краї, їх хвороби, продемонстрував спец техніку, яка допомагає лісникам в догляді за лісом. Школярі зрозуміли, що вирощувати ліс - це дуже тяжка праця, тому треба його берегти.

Діти були надзвичайно вдячні за отримані знання, за відпочинок на свіжому повітрі. І всі дружно пообіцяли, що завжди будуть дбайливо ставитися до лісу, берегти та примножувати його багатства.

На території школи знаходяться «дитячі садочки для каштанів» підрощі деревця прикрашають пришкільну територію. 

Подібні екскурсії є систематичними, вони вчать дітей любити ліс, розуміти його. Ці знання і любов до природи залишаться з ними назавжди, яку б професію вони не обрали в майбутньому.

 


Переглядів: 232 | Додав: lepschool2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]