Вітаю Вас, Гість
Головна » 2020 » Січень » 28 » Пожежна та техногенна безпеки
15:49
Пожежна та техногенна безпеки

З метою попередження виникнення надзвичайних ситуацій, недопущення загибелі та травмування людей на пожежі, а також з метою відпрацювання дій у разі виникнення пожежі або надзвичайної ситуації У Великолепетиській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2 відбулось тренування по евакуації учнів та працівників із приміщення школи.

Тренування проходили у два етапи.

На першому етапі (ввідна – пожежа на 2 поверсі) рятувальники 3-ї ДПРЧ здійснили додаткове вивчення об’єкту, зокрема його характеристик, забезпечення пожежним водопостачанням та шляхами евакуації.

На другому етапі (ввідна – комунальна аварія на Запорізькій АЕС) було проведено навчання щодо евакуації учнів та працівників із приміщення школи до захисної споруди цивільного захисту (протирадіаційного укриття), що знаходиться під будівлею школи.

Це тренування відбулось у ході позапланової перевірки закладу з дотримання законодавства у сфері пожежної та техногенної безпеки. Слід зазначити, що питанню пожежної безпеки у закладі приділено значну увагу, і в результаті практично на відмінно забезпечено їх виконання.

Переглядів: 205 | Додав: lepschool2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]