Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Травень » 31 » Пришкільний табір  «Літограй»
15:15
Пришкільний табір  «Літограй»

              Закінчився навчальний рік, для школярів починається весела та яскрава пора — канікули! Літо – час, коли школярі мають можливість відпочити від шкільних клопотів, зміцнити своє здоров’я.

           З думкою про цікаве корисне дозвілля та з метою реалізації права кожної дитини на повноцінний відпочинок, забезпечення змістовного дозвілля, задоволення інтересів і відповідно до індивідуальних потреб у літній час у школі з 30 травня  розпочав  роботу пришкільний табір  «Літограй».

         Основним напрямком у таборі є патріотичне виховання дітей – це формування громадсько-патріотичних почуттів, гордість за свою Вітчизну, уміння осмислювати моральні та культурні цінності, історію, звичаї, обряди, національну символіку, систему вчинків.

          У перший день роботи було проведено відкриття пришкільного табору. Святковий концерт «Ми всі – українці, єдина  сім'я». Виготовлення стінівки «Долоньки Єднання». Конкурс малюнків «Маленька країна – країна дитинства, де сонечко світить і казка живе». Гра на емоційне спілкування «Віночок дружби». Діти із задоволенням брали участь у конкурсах та змаганнях.

Переглядів: 256 | Додав: lepschool2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]