Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Лютий » 16 » Проведено спільні заходи Великолепетиським районним управлінням юстиції та районним відділом міліції у Великолепетиській ЗОШ № 2
20:34
Проведено спільні заходи Великолепетиським районним управлінням юстиції та районним відділом міліції у Великолепетиській ЗОШ № 2

   11 лютого 2015 року начальником Великолепетиського районного управління юстиції Юрієм Артеменко спільно зі старшим інспектором  кадрового забезпечення Великолепетиського районного відділу міліції старшим лейтенантом міліції Борисом Сєвєровим та курсантом Харківського національного університету внутрішніх справ рядовим міліції Віктором Шулешко у рамках проведення Місячника правових знань у Херсонській області, проведено спільні правоосвітні заходи у Великолепетиській загальноосвітній школі № 2 за участю учнів 10-11 класів. 

   Юрій Артеменко для учнів провів лекцію на тематику: Запобігання правопорушень серед неповнолітніх, відповідальність неповнолітніх за вчинення окремих видів правопорушень, профілактика негативних явищ у підлітковому середовищі, запобігання дитячої бездоглядності та  формування  у  молодого  покоління  нашої  держави здорового  способу  життя. Також під час виступу було наголошено, що боротьба з правопорушеннями неповнолітніх — одна з найбільш важливих сторін усього процесу викорінювання злочинності в нашій країні. Значне місце в цьому процесі займає правовиховна та освітня діяльність. Головний її зміст полягає у виховній роботі, попередженні правопорушень з боку підлітків, усуненні причин і умов, що сприяють злочинності неповнолітніх.

   Працівники міліції провели з учнями профорієнтаційну лекцію про специфіку роботи в органах внутрішніх справ, роз’яснили переваги осіб які виявили бажання проходити службу в органах внутрішніх справ чи навчатися у вищих навчальних закладах системи МВС, порядок і умови прийому на навчання, реєстрація та проведення зовнішнього незалежного оцінювання. Після чого працівники міліції розповіли про будову навчального автомата Калашнікова та показали порядок його розборки та зборки.

Переглядів: 515 | Додав: lepschool2 | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]