Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Квітень » 11 » Районний семінар учителів фізичної культури та основ здоров’я
11:24
Районний семінар учителів фізичної культури та основ здоров’я

  

   

  

  

 

10 квітня на базі Великолепетиської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 проведено районний семінар учителів фізичної культури та основ здоров’я на тему: «Використання здоровязбережувальних технологій під час вивчення фізичної культури, основ здоров’я та їх роль у формуванні ціннісного ставлення до власного здоров’я».

У рамках семінару вчителі провели відкриті уроки та позакласні заходи: інтегрований урок (фізична культура, екологія) у 11 класі, «Гімнастика. Узагальнення знань з теми: «Забруднення навколишнього середовища. Деградація природних компонентів на прикладі нашої місцевості» (вчитель фізичної культури та екології Рогожа М.В.), основи здоров’я у 7-А класі « Хвороби цивілізації» (вчитель основ здоров’я Рогачова В.П.), майстер-клас «Упровадження здоров’язбережувальних технологій на уроках фізичної культури» (учитель фізичної культури Рогачов Ю.В.), позакласний захід для учнів 6-х класів «У пошуках скарбу» (учитель фізичної культури Сапронов В.О.).

Головний скарб для людини – це здоров’я.

Учителі досить вдало використали інноваційні здоровязбережувальні технології, форми і методи роботи, нестандартні підходи у формуванні ціннісного ставлення до власного здоров’я.

Як зазначила методист районного методичного кабінету Зелінка Л.М. авторські уроки та заходи вчителів відзначаються високим професіоналізмом, творчістю і рекомендуються для впровадження в практику роботу.

 

Переглядів: 428 | Додав: lepschool2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]