Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Березень » 16 » Районний семінар учителів української мови та літератури «Лайфхаки з підготовки учнів до ЗНО з української мови та літератури"
11:20
Районний семінар учителів української мови та літератури «Лайфхаки з підготовки учнів до ЗНО з української мови та літератури"

  

  

  

  

  

  

  

 

13 березня 2018 року у Великолепетиській ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 відбувся районний семінар учителів української мови та літератури «Лайфхаки з підготовки учнів до ЗНО з української мови та літератури», на якому були присутні філологи району, начальник відділу освіти райдержадміністрації Періг А.І., завідуюча РМК Вольська Т.В.

Учителі української мови Недбайло С.М. , Єрмоленко О.О., учитель історії Москаленко Н.А. та методист районного відділу освіти Вольська Т.В. креативно підійшли до організації заходу. Педагогами Недбайло С.М. та Москаленко Н.А. проведений відкритий бінарний урок на тему: «Українська література у ІІ половині ХХ століття. «Шістдесятництво» в українській літературі». Світлана Михайлівна та Наталя Анатоліївна вміло поєднали українську літературу та історію України й відзняли кіноурок в одинадцятому класі.

Єрмоленко О.О. творчо підійшов до вивчення художніх засобів на уроці української мови в десятому класі. Учителями майстерно використані ІКТ, інтерактивні методи навчання. Такі нестандартні підходи мотивують учнів до вивчення української мови та літератури, історії України, результативної підготовки до ЗНО.

Кульмінацією семінару був позакласний захід «Літературне сузір’я Таврійського краю», підготовлений учителем української мови та літератури Недбайло С.М.

Учасники семінару, гості, присутні познайомилися із творчістю письменників Херсонщини. Були захоплені виконавською майстерністю учнів під час декламування поезій, співом народного ансамблю «Лепетиські козаки», Світлани Кострової, Владислава Фріза, Володимира Мікули.

Настрій у всіх присутніх від побаченого та почутого був піднесений, святковий, урочистий.

Проведення семінару, активна співпраця колективу Великолепетиської ЗОШ І – ІІІ ступенів №2, завідуючої РМК Вольської Т. В. та педагогів-учасників наочно продемонструвала, який значний, а головне важливий, об'єм роботи можна здійснити, якщо працювати спільно, послідовно й організовано.

Дирекція школи вдячні всім, хто взяв участь у підготовці семінару: завідуючій РМК Вольській Т.В., учителям української мови та літератури Недбайло С. М., Єрмоленку О. О., учителю історії Москаленко Н. А. Особлива подяка за співпрацю та цінний подарунок (книги письменників Херсонщини) кандидату педагогічних наук, доценту кафедри української мови Херсонського державного університету Тихоші Валентині Іванівні.

 

Переглядів: 451 | Додав: lepschool2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]