Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Вересень » 2 » Рідна школа зустрічає нас!
19:41
Рідна школа зустрічає нас!

Першовересень закликав до школи всіх дітлахів України. У цей день з піднесеним настроєм, з квітами в руках 45 першокласників переступили поріг Великолепетиської ЗОШ  І-ІІІ ступенів №2. У кожного з них попереду насичені, неповторні роки навчання та спілкування з педагогами й однокласниками. А зараз вони, затамувавши подих, стоять на святковій лінійці в очікуванні нового, уже майже дорослого шкільного життя.

Привітали учнів, учителів, батьків зі святом почесні гості – голова районної державної адміністрації Тичківський Зіновій Іванович та начальник управління ветеринарної медицини Головенко Олександр Вікторович, які побажали миру й віри в те, що незабаром в Україні все буде добре.

Директор школи Карпачова Ганна Григорівна привітала присутніх зі святом та побажала, особливо першокласникам і майбутнім випускникам, успіхів, здоров’я, ясного та гострого розуму, бути уважними, докладати максимум зусиль до навчання. Зі словами вдячності звернулася до батьків та вчителів за  їхню підтримку та допомогу.

Усіх присутніх зачарував танок «Долоньки», який виконували першокласники.

Урочиста лінійка проходила в атмосфері домашнього тепла, радості від зустрічі з друзями після довгих літніх канікул.

Тож нехай школа наша, живе, процвітає. Нехай слова про неї лунають! Вогонь знань нехай не згасає. Бажаємо всім натхнення й добра!

 

 

Прес-центр учнівського самоврядування

 Великолепетиської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2.

Переглядів: 594 | Додав: lepschool2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]