Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Лютий » 14 » Семінар керівників ЗНЗ та ДНЗ на тему: «Педагогічний коворкінг: «Активні методи роботи або як організувати діяльність у навчальному закладі.
12:25
Семінар керівників ЗНЗ та ДНЗ на тему: «Педагогічний коворкінг: «Активні методи роботи або як організувати діяльність у навчальному закладі.

      

 

9 лютого у Великолепетиській ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 пройшов семінар керівників ЗНЗ та ДНЗ на тему: «Педагогічний коворкінг: «Активні методи роботи або як організувати діяльність у навчальному закладі.»

Учасників семінару зустрів учень 7-Б класу Бугай М., який ознайомив присутніх із тематикою стіннівок «Вивчаємо. Шануємо. Памятаємо.»

У своєму виступі учень зазначив, що не можна бути справжнім громадянином своєї країни, коли ти не усвідомлюєш свого коріння, коли ти не знаєш історію свого народу і своєї сімї.

Лекторська група клубу «Пошук» провела екскурсію в шкільному краєзнавчому музеї (керівник Москаленко Н.А.).

Цікаво пройшов урок захисту Вітчизни в 10 класі (учитель Рогачов Ю.В.).

Керівники НЗ зі сльозами на очах відвідали загальношкільний захід на тему: «Ваш світлий подвиг незабутній», присвячений визволенню Великої Лепетихи від німецьких загарбників.

У ході заходу звучали пісні років Другої світової. Учні, гості мали можливість переглянути документальні фільми років війни.

Хвилиною мовчання вшанували память загиблих далеких 1941-1945-х рр.. та не забули про українських воїнів АТО.

Захід завершено словами:

«Ми вистоїм. Здолаємо катів,

Як маків-цвіт розквітне Україна!

На тих місцях, де йдуть тепер бої,

В земнім поклоні схилиться калина.»

Під час теоретичної частини учасники семінару ознайомилися з відеороликом «Упевнені кроки до нової школи». Прослухали виступ директора школи, яка поділилася досвідом управлінської діяльності «Ми – основа змін в освіті».

Завідуючою районним методичним кабінетом Вольською Т.В. проведено ділову гру «Сучасний керівник: складові успіху.»

Переглядів: 500 | Додав: lepschool2 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]