Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Серпень » 23 » Свято Останнього дзвоника
12:31
Свято Останнього дзвоника

 Коли весна травневим ранком

Бентежить в жилах юну кров,

На свято школи урочисте

Усі збираємося знов.

        Свято Останнього дзвоника у Великолепетиській ЗОШ І – ІІІ ступенів №2 зібрало учнів, учителів, батьків, випускників 2013 та 1993 років. Для когось це початок літніх канікул, для когось – зустріч з юністю, а для випускників – підведення підсумків та планування майбутнього.

       Уже стало традицією розпочинати свято маршем дівчаток-маршувальниць, які передали заряд урочистості всім присутнім. Більш яскравими кольорами розфарбувати планету намагалися учні 2 – 6 класів таночком під пісню Барбариків «Розфарбуємо планету». 

       Свято відкрила директор школи Карпачова Ганна Григорівна. На заході була присутня Чепель Наталія Пилипівна – начальник відділу архітектури райдержадміністрації, яка виступила із вітальним словом до учнів, учителів, батьків та випускників.

       Чарівні голосочки першачків прозвучали із вітаннями та побажаннями до випускників, а запальний таночок учнів 2 -4 класів, разом з клоунами, підняв настрій.

        Зі словами вдячності та любові звернулися учні 11 класу до вчителів, а вальс, у виконанні випускників, не залишив байдужими жодного з присутніх .І ось фінальна пісня прозвучала, високо над школою закружляли голуби й настала та єдина мить, коли пролунав останній дзвінок, мов спогад серця «…це мрії, плани, це в майбутнє крок, так, це останній твій дзвінок...». Останній дзвіночок подали учні 11 класу – Коноваленко Оксана та Чупрун Петро, учні 1 класу – Нікітчук Крістіна та Заболотній Назар.


      А на закінчення свята батьки одинадцятикласників  утворили коридор з вишитих рушників, на щасливу й чисту долю, по якому пройшли випускники 2013 року.

Тож дай вам Бог у мирі всім прожити

Щоб ваші руки знали ремесло,

Життя любить, а ще людей любити,

Щоб легко і щасливо вам було

В добру путь, випускники!

 

Переглядів: 688 | Додав: lepschool2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]