Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Грудень » 26 » ТИЖДЕНЬ ПРАВОЗНАВСТВА
18:20
ТИЖДЕНЬ ПРАВОЗНАВСТВА

З 16 по 20 грудня 2013 року в стінах Великолепетиської ЗОШ №2 під гаслом "Виховання правової культури – шлях до побудови правової держави" пройшов тиждень правознавства.

 

 Згідно плану заходів серед школярів було оголошено конкурс стіннівок «Права людини: історія та сучасність», перемогу у якому здобули учні 6-А класу.

                              

17 грудня відбулась зустріч учнів 10-11 класів з спеціалістом II категорії відділу державної реєстрації актів цивільного стану реєстраційної служби Великолепетиського районного управління юстиції у Херсонській області Руденко І.М, яка виступила з лекцією на тему «Права та обов’язки батьків та дітей».

 

Для допитливих у шкільній бібліотеці є постійно діюча книжкова виставка літератури на правову тематику «Дитина має право».

 

 

Завершився тиждень правознавства логічною крапкою -  протистоянням команд 9 та 10 класів у правовому ринзі «Найрозумніші та найерудованіші», який провів учитель правознавства Васильчук О.П. Учні сумлінно поставились до цього конкурсу: підготували назви, девізи та емблеми команд, домашнє завдання. Переможцем визнано команду 9 класу. 

 

 

                                                                            

А закінчити наш огляд хотілося б висловом одного мудреця: «Права однієї людини закінчуються там, де починаються права іншої, й відповідно кожна людина повинна поважати права іншої людини».

Тож поважайте права інших та не забувайте про обов’язки! 

Переглядів: 617 | Додав: lepschool2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]