Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Березень » 27 » Ток-шоу «Заохочення та покарання»
10:42
Ток-шоу «Заохочення та покарання»

  

  

 

 

22 березня 2018 року у рамках тижня психологічних знань «Сім’я - соціальний інститут розвитку дитини» практичним психологом Смірновою Оксаною Анатоліївною було проведено ток-шоу для учнів 7-11-их класів, батьків, педагогів «Заохочення та покарання».

У ток-шоу брали участь учні-експерти - Олена Кайда, Тужиков Владислав, Фріз Владислав, батьки-експерти - Фріз Юрій Леонідович, Фріз Тетяна Миколаївна, Ларченко Тетяна Олександрівна.

Обговорено питання:

- які покарання та заохочення застосовуються в їхніх сім'ях;

- як вони до них ставляться;

- чи допустимі фізичні покарання дітей.

До участі були запрошені експерт-психолог, методист районного відділу освіти Малахова Інна Володимирівна та експерт-учитель основ здоров’я та трудового навчання Рогачова Вікторія Павлівна. Вони дали змогу глядачам поглянути на проблему заохочень та покарань з психолого-педагогічної точки зору.

Галич Світлана Володимирівна, спеціаліст районного центру зайнятості, відповіла на запитання «Чи доцільно карати дітей працею?» та «Чи доцільно дитині давати змогу заробляти гроші?», а також розповіла учням про особливості працевлаштування підлітків.

Про особливості кримінальної відповідальності неповнолітніх розповіла Сєніна Ірина Миколаївна, спеціаліст районного суду. А також вона привела статистику злочинів, що скоєні неповнолітніми та стосовно них у нашому районі в 2016 -2017 роках.

Експерт, спеціаліст РВ РАГЦС Тринчук Таміла Миколаївна розповіла про те, що сім’я – соціальний інститут виховання дитини і що від сьогоднішнього навчання й поведінки дітей залежить їхнє майбутнє життя.

Головний висновок, що зроблено в ході заходу - заохочення і покарання повинні стати засобом морального впливу на молоду людину, тоді в заохоченні діти починають найбільше цінувати схвалення, довіру, повагу, а покараний вчиться правильно розуміти, що і чому інші не схвалюють і засуджують.

 

Переглядів: 525 | Додав: lepschool2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]