Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Вересень » 28 » Твоя професія – крок до успіху
14:19
Твоя професія – крок до успіху

У вересні 2018 року розпочато роботу з реалізації інноваційного проекту для учнів 9-их класів загальноосвітніх шкіл Великолепетиського району з підвищення престижу робітничих професій «Твоя професія – крок до успіху». Для району цей проект новий та унікальний, бо вперше запланована спільна робота Великолепетиської районної філії Херсонського обласного центру зайнятості,  відділу освіти Великолепетиської районної державної адміністрації, професійно - технічного училища №22 та  навчальних закладів.

Провідним фахівцем із профорієнтації Великолепетиського районного центру зайнятості Галич Світланою Володимирівною  спільно з психологічною службою  Великолепетиської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 проведено анкетування серед учнів 9-их класів з метою визначення рівня престижності робітничих професій.

У подальшому на учнів чекають презентації Великолепетиського професійно – технічного училища №22, екскурсії на підприємства з метою ознайомлення з професіями, що представлені на ринку праці в районі, зустрічі з представниками робітничих професій.

Сподіваємось, що наші майбутні випускники зроблять правильний вибір і здобудуть актуальні професії для нашого регіону!

 

Переглядів: 388 | Додав: lepschool2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]