Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Листопад » 30 » Закохані в мистецтво
13:57
Закохані в мистецтво

  

Закохані в мистецтво

 

Радісною подією у шкільному житті стала участь учнів у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі 2017 «Зірки майбутнього», який об’єднав дітей з усієї області. Зазвичай конкурсанти хвилювалися, виступали ж разом з учасниками художньої самодіяльності зразкових колективів, але це не завадило їм майстерно виступити й привезти нагороди. Усі наші конкурсанти повернулися з нагородами: солісти Вінник Марія та Дмитренко Катерина отримали диплом І ступеня, Жовтобрюх Софія, Гавриш Єлизавета нагороджені дипломом ІІ ступеня, Дячина Дарина нагороджена дипломом ІІІ ступеня, ансамбль «Росинка» отримав диплом ІІ ступеня. Як не згадати у цих заслугах керівника Фисак О.П.. Усе її трудове життя пов’язане з піснею, музикою, її високий професіоналізм дає змогу підготувати чудові колективи, які з року в рік виступають на різноманітних творчих конкурсах і завжди повертаються з перемогою.

Хочеться відзначити хореографічний колектив «Енергія», який нагороджений дипломом ІІ ступеня в номінації «Народна стилізація» за високу майстерність та творчий внесок у розвиток мистецтва. Віднедавна в нашій школі працює вчителем початкових класів та хореографії Недоцук І.С.. Під її вмілим керівництвом у школі працює гурток хореографії, зокрема хореографічний колектив «Енергія», який своїми виступами радує глядачів, виступає завжди на «біс». Помітили його і в області, де на фоні зразкових колективів наша «Енергія» отримала диплом ІІ ступеня. Це і великий успіх І.С.Недоцук, яка підготувала танцівниць.

І Ольга Петрівна Фисак і Інна Сергіївна Недоцук відзначені грамотами за високу педагогічну майстерність.

Фестиваль-конкурс виявив здібних, талановитих дітей, на фоні всіх учасників області, наші були найкращі, найталановитіші, вони показали достойний рівень виконавської та сценічної майстерності.

Педагогічний колектив нашої школи дбає про різнобічний розвиток дітей, у тому числі й естетичний.

Ми дуже вдячні всім, хто взяв участь в організації поїздки до м.Херсона: Н.А.Побейвовк, директору комунальної установи «Великолепетиський районний центр по обслуговуванню закладів освіти», за наданий шкільний автобус, шоферу Кірієнку Сергію Йосиповичу, який у свій вихідний був відповідальним до транспортування дітей, медичній сестрі райлікарні Кальоновій У.Б., яка по-материнськи ставилася до кожної дитини. Особлива подяка спонсорам батькам: Бугаю І. І., Нікітчук В. М. , батькам хореографічного колективу, які виділили кошти на придбання костюмів, працівникам швейної майстерні Буліхевич Т. М., та Мазурак Л. І.

Переглядів: 482 | Додав: lepschool2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]