Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Лютий » 21

18 грудня 2018 року Верховною Радою України було прийнято Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо протидії булінгу (цькуванню)», зокрема вказаним нормативно-правовим актом внесено зміни до кодексу України про адміністративні правопорушення та Закону України «Про освіту» які направлені на удосконалення відносин у сфері протидії булінгу (цькуванню).

Із метою створення безпечного освітнього середовища у школі розроблено заходи, спрямовані на формування стійкого переконання в учасників освітнього процесу щодо неприпустимості булінгу. 12 лютого проведена ... Читати далі »

Переглядів: 344 | Додав: lepschool2 | Дата: 21.02.2019 | Коментарі (0)

У жодному календарі день 15 лютого нічим не позначений. Але він особливий. Цього дня закінчилась нарешті війна. Щороку ветерани афганської війни відзначають останній день виведення військ з Афганістану.

18 лютого на базі Великолепетиської ЗОШ I-III ступенів №2 разом з Селищним будинком культури для учнів 5 – 11 класів відбувся урочистий захід «Афганістан болить в душі моїй…», приурочений 30 річниці з дня виведення обмеженого контингенту радянських військ з Афганістану, та в честь Дня  вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Учні школи урочисто вітали запрошених воїнів-афганців: Вдовиченка Василя Дмитровича,  Процика Михайла Івановича, Герасименка Миколу Миколайовича, Рябченка Анатолія Андрійовича та Слабко Сергія Івановича.

Мета заходу: вшанувати пам'ять тих, хто віддав своє життя в запеклих боя ... Читати далі »

Переглядів: 331 | Додав: lepschool2 | Дата: 21.02.2019 | Коментарі (0)

В перші дні лютого 1944 року наш район і рідне село Велика Лепетиха були остаточно звільнені від німецьких загарбників.

75 років відокремлює нас сьогодні від того дня коли на Великолепетиській землі пролунали останні артилерійські залпи – залпи Перемоги.

8 лютого у Великолепетиській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2 відбувся захід «Подвигу вічно зоріти – пам’яті вічно жити», присвячений 75-річниці визволення Великої Лепетихи від німецьких загарбників. Захід був підготовлений разом з КПНЗ «Великолепетиською дитячою школою мистецтв». Почесними гостями були діти війни з вулиці Шкільної. Учні 4 - А класу вшанували пам ... Читати далі »

Переглядів: 275 | Додав: lepschool2 | Дата: 21.02.2019 | Коментарі (0)