Вітаю Вас, Гість
Головна » 2020 » Листопад » 8 » Профілактичні занятт "БЕЗПЕКА ДОРОЖНЬОГО РУХУ"
23:19
Профілактичні занятт "БЕЗПЕКА ДОРОЖНЬОГО РУХУ"

Життя  людини – єдине й неповторне, а тому кожен повинен його берегти. Цієї мудрої і дуже важливої науки ми маємо вчитися постійно, щоб одержані знання стали стійкими переконаннями і нормою життя. У числі найголовніших правил: безпечна поведінка на вулиці та дорозі. У рамках тижня безпеки життєдіяльності для учнів були проведені профілактичні заходи, а саме: уроки-ігри "У гостях у Світлофора Моргайлика", практичні заняття "Мій друг - дорожній рух", інформаційно-розважальні ігри "Школа світлофора", інформаційна п'ятихвилинка для наймолодших "Безпека на дорозі - безпека життя", урок-вікторина "Абетка безпеки", виготовлення пам'яток і лепбуків "Безпека на дорозі: прості правила".
Під час цих заходів діти розгадували загадки, малювали дорожні знаки, грали в рольові ігри, переглядали мультиплікаційні й документальні відеофільми, створювали пам'ятки, працювали практично.
Ми впевнені, що знання з даної теми допоможуть дітям убезпечити себе в реальному житті на дорозі та принесуть бажані результати: істотно знизиться кількість ДТП за участю дітей.  У майбутньому вони стануть відповідальними водіями і уважними пішоходами, а це означає, що  рух на наших дорогах буде безпечним і комфортним.

Переглядів: 192 | Додав: lepschool2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]