Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Лютий » 6 » Зустріч шкільних друзів
14:58
Зустріч шкільних друзів

Школа – серцю рідна пристань

2 лютого 2019 року в актовій залі Великолепетиської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 відбулося свято «Зустріч шкільних друзів». Ведучі Лукашова Яна та Приходько Максим гостинно запросили до переклички випускників 2014, 2015, 2016,2017,2018 років разом зі своїми класними керівниками Приходько М.І., Харченко Л.В., Дзежик О.М., Решетняк В.М., Васильчук О.П.

Кожен з випускників зробив приємну мандрівку в шкільні роки, у ті найщасливіші миті, коли світ переливається кольорами веселки, пробуджуючи в серці веселкові надії. Безмежно стукає серце при згадці про шкільні роки, з’являється бажання відшукати свою пристань, пройти шкільними коридорами, посидіти за своєю партою, зустрітися в рідному класі.

Спогади про безтурботне, шкільне життя повернули присутніх у дитинство та юність. Випускники пригадували свої шкільні небилиці, відповідали на запитання ведучих, згадували своїх учителів, які працюють і тих, хто на заслуженому відпочинку. Весь сценарій переливався піснями, танцями.

Директор школи Карпачова Г. Г. у своїй душевній, теплій промові сказала, що кожен учень – це яскрава зірочка на шкільному олімпі, і де б не роз’їхалися діти, школа завжди буде їх чекати.

Цей чудовий захід - витвір розуму й серця чарівних наших педагогів: Недбайло С.М., Земляної І.С., Шинкарецької Т.С., Савіної Н.М., звукорежисера Васильчука О.П., фоторепортера Бойко Є.В., асистента Москаленка І.В.

Свято закінчилося флешмобом. Та крапку ми не ставимо, а започатковуємо щорічну зустріч випускників у стінах рідної школи.

Прес-центр

Великолепетиської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2

Переглядів: 336 | Додав: lepschool2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]